Google – prijatelj prodavača

Naravno, najveći “prijatelj” i pomagač svim prodavačima je upravo Google. Znate li koliko se novih članova učlanjuje na aukcije.hr upravo zato što su nas pronašli preko nekog od predmeta ponuđenih na prodaju? Preko 60 % svih novopridošlih.

Zašto to ne iskoristiti? Najbolji način za to je izabiranje pravog i kvalitetnog naziva vaše aukcije. To je zaista najvrijedniji dio “pozivnice” potencijalnim kupcima. Sve one riječi koje ponekad nalazimo u nazivu aukcije kao što su “povoljno, jeftino, najjeftinije, odlična ponuda” itd … odbijaju kupce. Sa svih strana (TV, radio, tisak, jumbo plakati) smo neprekidno bombardirani takvim porukama, jednostavno im više ne vjerujemo.

Antikviteti, filatelija, baterija za mobitel, umjetnička slika, vaza, sandale, Nike, DVD film, dječja odjeća, medalja, …. sve su to svakodnevne riječi čijim ćete upisivanjem u Google tražilicu nerijetko na prvoj stranici dobiti upravo neku od aukcija – možda baš vašu!!! Nemojte se ograničiti samo na postojeće članove aukcija – privucite nove potencijalne kupce na ovaj način.
No, upišete li neku općenitu riječ (povoljno, najpovoljnije, jeftino, kvalitetno, ponuda,…) – Vaša aukcija se neće pojaviti na prvoj stranici Googlea, pa znatno smanjujete krug kupaca, a samim tim i šansu za boljom prodajom po većoj cijeni.

Zaista, Google je “prijatelj” prodavača na aukcije.hr, te najbolja i besplatna reklama kako vašim predmetima, tako i konceptu aukcija; što i opet znači vama, prodavačima.

Imajte to na umu, te slijedeći put za naziv vaše aukcije izaberite upravo “Google naziv“.

Save

Možda će vas zanimati...