Aukcije s početnom cijenom 1 Kn

Većina kupaca dolazi na online aukcije kako bi našla pravu stvar po najpovoljnijoj cijeni. Pa, zašto onda ne početi od predmeta kojima je početna cijena jedna jedina kuna?
Istina, poneki od njih nisu vrijedni niti toliko, ali u većini stvari – to ipak nije slučaj. Upravo je to razlog zašto se toliko korisnika “vrti” oko te grupe predmeta – nikad ne znate na što možete naići.

Naravno, kao na svakoj pravoj rasprodaji, ovdje je pomiješano sve i svašta – od novčića i poneke marke za kunu, pa sve do nakita, igrački, računala, mobitela, ostalih rabljenih predmeta i stotina drugih aukcija – sve čeka trenutak vaše pažnje.
(Ako ste osoba koja je sklona rasprodajama, pa čak na njima kupi i bušilicu za ljevake, ne bi smjeli posjećivati ovaj dio aukcija bez nadzora)

Ovo je zaista pravi izazov i igra. Prodavači postavljaju svoje predmete u tu grupu, baš zato što znaju da ona najviše privlači potencijalne kupce i očekuju da se bar dva kupca zalijepe za istu stvar kako bi se cijena dovela do realne i očekivane. S druge strane, kupci se nadaju da aukcije u kojima oni sudjeluju nitko drugi neće primijetiti. I ulazimo u vječito nadmudrivanje između kupca koji žele platiti što manje i prodavača koji žele dobiti što više – došli smo do same biti aukcija.

Možda će vas zanimati...